Spill der du får best odds

Folk er vanedyr og liker å forholde seg til det de kjenner godt. Det virker både trygt og enkelt, og for mange skal det mye til før de bryter ut av dette mønsteret. Slik er det nok også for mange som driver med sportsbetting, og derfor holder disse seg til den samme bookmakeren når de skal plassere oddsspill. Om dette alltid er det smarteste om du ønsker størst mulig avkastning på innsatsen din er en annen ting. Videre i artikkelen ser vi nærmere på diverse elementer som mer enn indikerer at det er smart å shoppe både her og der.

Bookmakere Bonus Besøk
1 2000 kr Besøk
2 1000 NOK Besøk
3 500 kr18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder Besøk
4 250 NOK gratisspill til du vinner18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder Besøk
5 200 NOK Besøk
6 500% bonus Besøk
7 3000 kr Besøk
8 1000 kr + Oddsboost18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder Besøk
9 100% opptil 3000 NOK18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder Besøk
10 3000 NOK18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder Besøk
11 500% bonus18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder Besøk
12 2000 NOK18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder Besøk
13 1000 NOK Besøk
14 500 NOK gratisspill18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder Besøk

Derfor holder mange seg til det samme bettingselskapet

En god grunn til å være trofast mot en bookmaker er at du kan bli belønnet for dette i form av gode tilbud via bookmakerens lojalitetsprogram, men utover dette vil du neppe finne mange gode grunner til å være lojal. De aller fleste holder seg til en bookmaker fordi det er enkelt og ikke krever den helt store innsatsen hver gang et oddsspill skal settes i markedet.

Er du kunde fra før er det enkelt å logge på kontoen, samtidig som du er kjent med layout og design på nettstedet slik at du raskt finner det du er ute etter. Samtidig har du kanskje noen kroner stående på kontoen din eller har en betalingsmetode ferdig registrert, slik at det dermed fremstår som det enkleste å spille odds fra denne kontoen. 

Det å registrere seg på en ny spilleside sitter langt inne for mange siden de synes det krever for mye, men i dag tar det bare noen øyeblikk å skape en ny konto hos en annen bookmaker, så dette er ikke et spesielt holdbart argument.

Få mer å spille med hos en ny bookmaker

Velger du å skifte beite eller å ha en spillekonto hos flere norske oddsider, så kan du også øke saldoen din i denne prosessen. Hos de aller fleste bookmakere vanker det et velkomsttilbud til nye spillere, og på denne måten kan du sikre deg ekstra penger til oddspillingen din i form av gratispenger, sportsbonus eller gratisspill.

Beste odds

Økt fleksibilitet og bedre odds med konto hos flere bookmakere

Noen bettingselskaper har oddsgaranti som gjør at de kompenserer deg ved suksessfulle veddemål om du spiller odds til dårligere betingelser enn hva andre bookmakere tilbyr. Om bookmakeren din ikke har en slik garanti, vil dette avsnittet forklare deg hvorfor det er dumt å forholde seg til kun et bettingselskap av makelige årsaker.

Noen bookmakere spesialiserer seg på enkelte sporter og tilstreber å gi de beste betingelsene på denne sporten. Er betting på hest viktig for deg, bør du åpne konto hos en bookmaker som fokuserer ekstra på hestesport.

På generelt grunnlag kan en bookmaker neppe tilby de beste oddsbetingelsene på alle idretter eller en konkret sport til enhver tid. Oddsboost er også noe som ikke er likt hos alle bettingselskaper. Det er at du får økte odds på utvalgte sportsbegivenheter eller hendelser i en slik begivenhet. Derfor anbefales det at du har en spillekonto hos minst 4 til 6 bookmakere til enhver tid. Det sikrer deg full fleksibilitet til å spille der oddsbetingelsene er best.

Det er ingen grunn til at du ikke skal ha denne fleksibiliteten, siden spill til de beste oddsbetingelsene gir deg større avkastning på innsatsen din. Et oddsspill koster jo det samme uansett hvilken bookmaker du plasserer det hos, men du vinner mer når du vinner. Hvorfor bruke 1000 kroner på et oddsspill til 2,00 i odds hos en bookmaker når en annen tilbyr dette til odds på 2,25? Spiller du der oddsbetingelsen er best sitter du igjen med 250 kroner eller 25% mer for den samme innsatsen. Husk at det er bare en ting som er mer moro enn å vinne, det er å vinne mer når du vinner!