Norske oddssider – Sportsbetting hos norske spillselskaper på nett

For den som holder på med sport og spill i Norge er det på papiret bare to aktører å forholde seg til. Det er Norsk Tipping og Norsk Rikstoto. Imidlertid vet jo alle at den norske spillemodellen bare fungerer på papiret. Den politisk vedtatte modellen funger ikke i praksis i et åpent og moderne land som Norge. I demokratiske land kan man ikke vedta noe som ikke er tilpasset virkeligheten. Og det er billig og raskt internett til alle og selvsagt spill hos bettingselskaper som tilbyr det utenfor Norges grenser. 

Bookmakere Bonus Besøk
1 100% bonus + 500 kr gratisspill Besøk
2 250 kr gratisspill til du vinner Besøk
3 €50 EUR freebet Besøk
4 500% bonus Besøk
5 1 000 kr Besøk
6 500% bonus Besøk
7 3 000 kr Besøk
8 500% bonus Besøk
9 1000 kr Besøk
10 1000 kr Besøk
11 €50 gratisspill Besøk

Spill hos både norske eller utenlandske spillselskaper

Nordmenn som holder på med sportsbetting gjør det der spillmulighetene er gode, og ikke minst der man får de beste oddsbetingelsene. Og hvorfor skal man ikke spille der oddsen er best? Det koster jo det samme å spille uansett, men man vinner mer når man vinner. Og som alle vet er det bare en ting som er morsommere enn å vinne, det er å vinne mer når man vinner. Derfor plasserer norske spillere veddemål på sport der de finner det mest hensiktsmessig. Noen ganger er det hos Norsk Tipping og Norsk Rikstoto, andre ganger er det hos andre bettingselskaper. 

Mange holder seg til de to norske aktørene for spillmulighetene er mange og gode også der, men de som er skikkelig engasjert i sportsbetting velger å forholde seg til enda flere bookmakere siden det gir enda flere spillmuligheter og oddsbetingelser. Noen ganger har Norsk Tipping best odds, men ofte vil man nok finne like gode eller bedre betingelser hos et av de utenlandske bettingselskapene som har ekstra fokus på norske spillere. Dette er en av hovedgrunnene til at norske spillere i større og større grad spiller på nettet der valgmulighetene blir større når det kommer til spillmuligheter og oddsbetingelser.

«Norske» bettingselskaper har mest av «norske» idretter

De fleste land har idretter som fenger mer enn andre. I Norge er det ingen hemmelighet at vintersport engasjerer ekstra mye. Det er innen vinteridretten man finner nasjonalidrettene og norske spillere plasserer gjerne veddemål på disse i tillegg til andre populære sporter på bettingfronten som fotball som Premier League, friidrett, sykling og motorsport. Hangen til vintersport gjør dermed at nordmenn spiller mer på dette enn hva spillere fra mange andre land gjør. De beste betting sider som henvender seg spesielt til norske spillere har dermed et stort spilltilbud på dette i vintersesongen. Dermed spilles det mye på langrenn, hopp, alpint, kombinert og skøyter.  

norges beste hockey betting på nett

Nordmenn er populære hos spillselskapene

Norske spillere legger igjen mye penger på sport og spill. Derfor bruker bettingselskapene mye ressurser på å tiltrekke seg disse. Enten det er norske aktører som Norsk Rikstoto og Norsk Tipping, eller utenlandske bettingselskaper med norsk fokus som Unibet, Coolbet, Betsson, NordicBet, ComeOn og Bethard. Ressurser i form av reklame, gjerne med bruk av kjente idrettsprofiler som ambassadører. Og dette fungerer godt. Nordmenn som plasserer ett bet eller to på sport øker fra år til år. Det samme gjør hvor mye det spilles for.