Betting bonus – Alle Norske oddsbonuser på samme plass

Det er ingen tvil om at det som trekker mange til alle de utenlandske bettingselskapene som man finner på nettet, utover alle spillmulighetene på odds og liveodds, er bonuser og andre gode tilbud. Ikke så rart kanskje for dette er tilbud som gir muligheter for å spille på bookmakerens regning og/eller risiko.

Bookmakere Bonus Besøk
1 100 % opptil 500 kr Besøk
2 500% Besøk
3 100 kr gratis Besøk
4 500 kr Besøk
5 1 000 kr Besøk
6 500 kr Besøk
7 3 000 kr Besøk
8 500 kr Besøk
9 2 000 kr Besøk

Velkomsttilbud fra spillselskapene

Konkurransen mellom de forskjellige bookmakerne er knallhard. For å tiltrekke seg nye spillere slik at de velger et konkret selskap fremfor en av de mange konkurrentene er velkomsttilbud et mye brukt virkemiddel. Dette kan være i form av en bettingbonus eller et gratisspill. Sportsbonuser er gjerne en matchende bonus på 100 prosent opptil 1000-3000 kroner i forbindelse med det første innskuddet man gjør på kontoen sin. Prosentsatsen kan også være høyere men da gjerne på mindre beløp. En klassiker er bonusen på 500 prosent opptil 500 kroner. Da gir en 100-lapp hele 600 kroner til sportsbetting

Mer og mer vanlig som velkomsttilbud er gratisspill. De er også koblet til det første innskuddet man gjør på kontoen sin. Gjør man et kvalifiserende innskudd kan det gi ett eller to gratisspill til en verdi mellom 50-200 kroner. Det mest vanlige er 100 kroner. Dette er også som en bonus å regne siden det gir penger til bruk på oddsspill. 

Beste bettingbonus på nett

Sportsbonuser til spillere som allerede er registrert

Konkurransen i bettingbransjen er som sagt hard og derfor kan ikke bookmakere slutte med sportsbonuser etter velkomsttilbudet. Til registrerte spillere vanker det jevnlige tilbud. Enten i form av generelle kampanjer eller som personlige tilbud som man får på e-post eller SMS. Disse gis til spillerne for å holde dem aktive siden det er det bookmakerne tjener penger på. Ikke minst brukes de som er virkemiddel for å beholde spillerne slik at de ikke melder overgang på sportsfronten og starter med betting hos en annen bookmaker. Slike bonuser kommer i mange varianter. Det kan bety nye innskuddsbonuser lik velkomstbonusen. Flere gratisspill eller riskofrie spill. Og det kan bety cashback. Det er en bonus hvor man får tilbake et beløp i prosent av nettotapet i en definert periode. Typisk kan dette være på 10 prosent opptil et bonusbeløp på 1000-4000 kroner. 

Les bettingsidens vilkår og betingelser

Som sagt deler ikke bettingselskapene ut bettingbonuser for å være snille. Derfor kommer som oftest disse med vilkår og betingelser. De to viktigste av disse når det kommer til oddsspill er omsetningskrav og minimumsodds. Omsetningskrav er hvor mange ganger en gevinst vunnet med en bettingbonus må omsettes før man kan ta ut pengene. En bonus på 1000 kroner med et omsetningskrav på 5 ganger til minsteodds 1.50, betyr at den må gjennomspilles for 5000 kroner før gevinstene kan tas ut, og hver av de fem gangene må det spilles til odds på minst 1.50. 

Vet man hva disse betingelse betyr er de sjelden en god grunn til å takke nei til tilbudene, siden man med dem får en sjanse til å vinne uten å bruke egne penger til det.