Betting på Eliteserien – Odds på norsk fotball

I Norge er det ingen liga som er bedre enn Eliteserien. Derfor er det denne ligaen du bør følge om du vil ha den beste norske klubbfotballen. Kanskje har du et favorittlag i Eliteserien eller du har et i de lavere divisjonene. Men det er i Eliteserien de beste lagene pleier å være og det er her de møtes for å vandre to ganger i løpet av sesongen, en gang hjemme og en gang borte. I Norge er Eliteserien veldig populær og det er alltid diskusjoner gjennom året om de beste lagene og spillerne samt de lagene som ikke presterer som forventet. Eliteserien het tidligere Tippeligaen frem til 2016 da det var det norske spillselskapet som var hovedsponsor.

Bettingsider med gode odds på Eliteserien

Bookmakere Bonus Besøk
1 2000 kr Besøk
2 1000 NOK Besøk
3 500 kr18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder Besøk
4 250 NOK gratisspill til du vinner18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder Besøk
5 200 NOK Besøk
6 500% bonus Besøk
7 3000 kr Besøk
8 1000 kr + Oddsboost18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder Besøk
9 100% opptil 3000 NOK18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder Besøk
10 3000 NOK18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder Besøk
11 500% bonus18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder Besøk
12 2000 NOK18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder Besøk
13 1000 NOK Besøk
14 500 NOK gratisspill18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder Besøk

Ingen lag er større enn Rosenborg

Det er kanskje Bodø/Glimt som har gjort det best de siste sesongene, men historisk sett er det et annet lag som har dominert enn Rosenborg. Det er totalt 16 lag i Eliteserien som møter hverandre hjemme og borte. På denne måten avgjøres 240 kamper i løpet av sesongen og dermed 240 kamper du kan spille på om du liker norsk betting. Det vanligste er å heie på et lag man har geografisk tilknytning til, men det er ikke alltid slik. Kampene har ofte god stemning og stort publikum. I løpet av en sesong er det i snitt 1,5 millioner betalende tilskuere.

Den felles nasjonale toppserien ble innført i 1963. Det har imidlertid vært utnevnt en norsk seriemester siden 1937 med noen unntak for årene da andre verdenskrig var aktiv. Før 1963 ble vinneren kåret ved at krets- og avdelingsvinnerne møttes i en cup. Etter 1963 har totalt 13 lag vunnet serien minst én gang. Det er 23 lag som tok medaljer i samme periode.

Rosenborg er den store dominanten. De har tatt seriegullet 26 ganger og er dermed langt foran alle andre klubber. Rosenborg klarte å vinne 13 mesterskap på rad mellom 1992 og 2004. Deretter følger VIking med syv gull mens VIF har fem gull. Fredrikstad vant flest gull tidligere med sine ni ligatitler mellom 1938 – 1961.

betting på Eliteserien

Nordmenn elsker betting på Eliteserien

Fotballbetting er noe nordmenn har veldig lang erfaring med. Norsk betting på fotball har vært populært siden 1948 da odds på norsk fotball ble introdusert. Den geografiske tilhørigheten til loven i Norge har gjort engasjementet enormt, noe som tydelig kan sees. Spesielt hos norske bookmakere hvor det er et stadig bedre utvalg og flere odds.

Før var det i grunnen kun mulig å satse på sluttresultatet, men dette er for lengse siden borte. Nå er det mange hundre markeder i en kamp og dermed også virkelig gode forhold for deg som spiller. Det spiller ingen rolle hvilket lag du vil satse på, men det er mange alternativer for deg.

Hver kamp har hundrevis av oddsspill

Hver kamp i Eliteserien har hundrevis av forskjellige odds og markeder du kan spille på hos norske oddssider. Til tross for alle alternativene, er vinnende markeder fortsatt det mest populære alternativet. Odds på hjemmeseier, uavgjort eller borteseier hos bookmakerne. Du kan også bruke dette markedet på halvtidsspill hvis du ønsker det.

Ønsker du mer action og spenning, er livebetting tilgjengelig på Eliteserien. Da får du mange interessante markeder og fremfor alt mer spenning. Det motsatte av liveodds er langsiktige vinnende spill, også kalt outrights. Da kan du tippe på hvem du tror vinner Eliteserien, rykke rett ned eller vinner medalje. I denne kategorien er det også oddsspill på spilleren som blir toppscorer i Eliteserien.

Til slutt vil vi også anbefale deg å motta en oddsbonus. Motta en betting bonus og bruk den til betting på Eliteserien.