Fotball betting – Gode odds på fotball

I Norge er fotball betting den største kategorien av bettingselskaper. Fotball er verdens desidert største sport og har alltid vært norske spilleres hjerter. I spillverdenen er fotball også den største dominerende, som du vil merke når du utforsker tilbudet til en bookmaker. Oppdag verdens største sport og ikke vær redd for å prøve forskjellige ligaer for mer variasjon.

Bookmakere Bonus Besøk
1 2000 kr Besøk
2 1000 NOK Besøk
3 500 kr18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder Besøk
4 250 NOK gratisspill til du vinner18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder Besøk
5 200 NOK Besøk
6 500% bonus Besøk
7 3000 kr Besøk
8 1000 kr + Oddsboost18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder Besøk
9 100% opptil 3000 NOK18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder Besøk
10 3000 NOK18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder Besøk
11 500% bonus18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder Besøk
12 2000 NOK18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder Besøk
13 1000 NOK Besøk
14 500 NOK gratisspill18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder Besøk

Eliteserien er den norske fotballligaen

Eliteserien er den beste ligaen i Norge, og det er veldig gode odds og markeder tilgjengelig på norsk fotball. Hvis du satser på Eliteserien, anbefaler vi generelt at du spiller med en norsk bookmaker. Da får du det beste utvalget og høyeste odds sammenlignet med internasjonale bookmakare. Interessen for Eliteserien kan være stor i Norge, men fra et internasjonalt perspektiv er ikke den norske ligaen den mest populære ligaen. Derfor foretrekker de utenlandske spillselskapene å prioritere de største ligaene som er populære over hele verden.

Premier League er den største i verden og Norge

Norges forhold til britisk fotball stammer fra flere generasjoner. Interessen for verdens største liga er enorm, og både norske og internasjonale bookmakere tilbyr et fantastisk utvalg av odds på Premier League. Følg de største lagene Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Tottenham og Chelsea i jakten på ligagull.

Bundesliga og La Liga

I Norge er også Bundesliga og La Liga populære, selv om det ikke er mulig å sammenligne med den britiske Premier League. Interessen for Bundesliga og La Liga har imidlertid økt betydelig i Norge de siste årene. Årsaken er for to spillere som tilhører Borussia Dortmund i Bundesliga og Real Madrid i La Liga. Vi snakker selvfølgelig om Erling Braut Håland og Martin Ødegaard som sikkert vil være Norges største stjerner de neste ti årene, akkurat som det er tilfelle nå.

Serie A og Champions League

Den italienske toppligaen i fotball er også populær. Lag som Juventus, AC Milan og Inter har en stor plass i hjertet av norsk fotball. Italiensk fotball er kjent for å være mer taktisk enn de andre.

Champions League er den største turneringen for klubblag når Europas beste klubber avgjør. Rosenborg oppnådde stor suksess her i løpet av andre halvdel av 90-tallet, men siden da har ingen lag fra Norge klart å kvalifisere seg.

Vanlige markeder for fotball betting

I fotball betting er kampvinnere den klart vanligste innsatsen. Satse på at et av lagene vinner eller at kampen ender uavgjort. Antall mål i kampen eller resultatene er også vanlig, og totalt er det mange markeder å oppdage. En fotballkamp har vanligvis flere hundre markeder og oddsmuligheter. Jo større kamp, ​​jo flere markeder er det vanligvis. Du kan også spille i mer rare markeder, for eksempel hvilket lag som får flest hjørner, eller om VAR vil bli brukt i kampen.

Fotball betting - Gode odds på fotball

Live betting på fotball

Stadig flere velger live betting fordi det bringer spenningen til et helt nytt nivå. Når du spiller en kamp som er i full gang, vil det være muligheter for spennende markeder og flere alternativer. Live betting er perfekt for deg som liker høyt tempo i spillene dine og er flinke til å ta avgjørelser direkte. Da vil du ha vunnet mye i live betting. Du kan også streame fotball live for å øke sjansene dine for å vinne i live betting. Mange bookmakere i dag har muligheten til å vise live fotball fra alle verdenshjørner. Bundesliga, La Liga, Serie A, kvalifiseringskamper for europeiske turneringer og mer er tilgjengelig å se gratis. Fremfor alt er det morsomt å oppdage mindre ligaer fra fjernere land hos spillselskapene.